Buscar
  • Valenciano
  • Ingles
  • Castellano

Enllaç ràpid per a abonar-se

Per a gaudir dels beneficis de Valenbisi durant un any o una setmana, subscriga's ací.

   Abonar-se  

Totes les estacions

Búsqueda de estaciones

PLA D´ESTACIONS VALENBISI

   

   

Codi de la circulació

(26/05/2010)

La seguretat viària ens afecta a tots. Els ciclistes no són aliens al compliment de les normes de circulació. De la mateixa manera que els automobilistes, motoristes o vianants, han de complir les regles de convivència mútua. Complir la normativa suposa la protecció del ciclista i la dels altres.

 

 

-Complir les normes de circulació bàsiques, stop, semàfors, sentit de la circulació, indicacions dels agents de trànsit, etc., ens garantix un desplaçament més segur i entretingut.

 

-La bicicleta i l’alcohol són incompatibles. La taxa màxima d’alcoholèmia dels conductors en general (0,5) també afecta els ciclistes, els quals s’hi troben inclosos expressament.

 

-És recomanable circular en línia, no en paral·lel. Els ciclistes podran circular en columna de dos com a màxim, sempre com més a la dreta millor de la via i col·locant-se d’un en un en trams de poca visibilitat.

 

-No hem de circular pròxims a un vehicle estacionat que puga obrir les seues portes i colpejar-nos.

 

-Els agents de trànsit podran sancionar conductes inapropiades relaciones amb l’ús de la bicicleta.

 

-De manera especial, és necessari recordar que el trànsit per la ciutat és un assumpte de tots, que a tots concernix, perquè la solidaritat i el respecte cap als altres són la norma per excel·lència.

Valencia

Oficina d'Atenció a l'Usuari de Valenbisi

Si necessita informació addicional sobre Valenbisi acoste's a visitar-nos. Ens trobarà en la GALERIA COMERCIAL SAPIRIS, calle Asturias, 34.

Oficina d´Atencio a l´Usuari

L'horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 - 16:30 a 20:00. Els dissabtes de 09:00 a 14:00 hores."

_______________

SERVICI D´ATENCIÓ TELEFÓNICA 900 900 722

Des de l'1 de Setembre fins al 30 de Juny , l'horari del servici d'atenció telefònica és, de dilluns a divendres, de 8:30 a 22:00 hores. Dissabtes, Diumenges i Festius Nacionals, l'horari és de 10:00 a 21:00 hores.

Des de l'1 de Juliol fins al 31 d'Agost, l'horari del servici d'atenció telefònica és, de dilluns a divendres, de 9:00 a 22:00 hores. Dissabtes, Diumenges i Festius Nacionals, l'horari és de 10:00 a 21:00 hores

_______________

www.valencia.es

www.emtvalencia.es

Carrils bici i normes de circulació

Ajuntament de València - xarxa de carrils bici

____________________

Polse el següent enllaç per a enviar-nos l'Autorització per a menors d'edat, degudament omplida i firmada

AUTORIZACIO MENOR