Buscar
  • Valenciano
  • Ingles
  • Castellano

Enllaç ràpid per a abonar-se

Per a gaudir dels beneficis de Valenbisi durant un any o una setmana, subscriga's ací.

   Abonar-se  

Totes les estacions

Búsqueda de estaciones

PLA D´ESTACIONS VALENBISI

   

   

La garantia del líder

(26/05/2010)

JCDecaux, líder mundial de la bicicleta pública en lliure servici. València, Santander, Sevilla, Lió, París, Marsella, Luxemburg, Dublín i moltes altres més. Totes elles compartixen un denominador comú, confien en JCDecaux i en el seu sistema Cyclocity, el servici públic de lloguer de bicicletes a les seues ciutats. Experiència i capacitació que combinades entre si han convertit JCDecaux en el líder mundial de bicicleta en lliure servici.

 

Ser líder aporta una clara garantia de servici òptim, però al mateix temps implica una elevada responsabilitat orientada al permanent compliment dels màxims estàndards de qualitat, objectiu estratègic fonamental de JCDecaux a totes les ciutats on està present.

 

València s’afig a la llista de ciutats que confien en JCDecaux la gestió d’un servici de bicicletes d’estes característiques. D’ara en avant, la mobilitat urbana a la capital valenciana incorpora un nou concepte, la permanent disponibilitat i l’òptim servici.

 

Sens dubte este és uns dels grans avantatges de Valenbisi, el fet de poder disposar les 24 hores al dia, els set dies de la setmana, d’un mitjà de transport que permet el ràpid desplaçament urbà. Poder oferir este servici requerix d’un ampli equip humà i tècnic capacitat i amb permanent voluntat de servici.

 

Els avantatges d’un servici públic de préstec de bicicletes de seguida són assumits per la població en el seu conjunt, que deposita notables expectatives fonamentades en l’acceptació social i les possibilitats de desplaçament que oferix.

Valencia

Oficina d'Atenció a l'Usuari de Valenbisi

Si necessita informació addicional sobre Valenbisi acoste's a visitar-nos. Ens trobarà en la GALERIA COMERCIAL SAPIRIS, calle Asturias, 34.

Oficina d´Atencio a l´Usuari

L'horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 - 16:30 a 20:00 hores. Els dissabtes de 09:00 a 13:00 hores."

_______________

SERVICI D´ATENCIÓ TELEFÓNICA 900 900 722

Des de l'1 de Setembre fins al 30 de Juny , l'horari del servici d'atenció telefònica és, de dilluns a divendres, de 8:30 a 22:00 hores. Dissabtes, Diumenges i Festius Nacionals, l'horari és de 10:00 a 21:00 hores.

Des de l'1 de Juliol fins al 31 d'Agost, l'horari del servici d'atenció telefònica és, de dilluns a divendres, de 9:00 a 22:00 hores. Dissabtes, Diumenges i Festius Nacionals, l'horari és de 10:00 a 21:00 hores

_______________

www.valencia.es

www.emtvalencia.es

Carrils bici i normes de circulació

Ajuntament de València - xarxa de carrils bici

____________________

Polse el següent enllaç per a enviar-nos l'Autorització per a menors d'edat, degudament omplida i firmada

AUTORIZACIO MENOR