Buscar
  • Valenciano
  • Ingles
  • Castellano

Enllaç ràpid per a abonar-se

Per a gaudir dels beneficis de Valenbisi durant un any o una setmana, subscriga's ací.

   Abonar-se  

Totes les estacions

Búsqueda de estaciones

PLA D´ESTACIONS VALENBISI

   

   

La garantia del líder

València, Santander, Sevilla, Lió, París, Marsella, Luxemburg i moltes altres més. Totes elles compartixen un denominador comú, confien en JCDecaux i en el seu sistema Cyclocity el servici públic de lloguer de bicicletes a les seues ciutats. Experiència i capacitació que combinades entre si han convertit JCDecaux en el líder mundial de bicicleta en lliure servici.

La garantia del líder

JCDecaux, líder mundial de la bicicleta pública en lliure servici. València, Santander, Sevilla, Lió, París, Marsella, Luxemburg, Dublín i moltes altres més. Totes elles compartixen un denominador comú, confien en JCDecaux i en el seu sistema Cyclocity, el servici públic de lloguer de bicicletes a les seues ciutats. Experiència i capacitació que combinades entre si han convertit JCDecaux en el líder mundial de bicicleta en lliure servici.

Més informació
Valencia

Oficina d'Atenció a l'Usuari de Valenbisi

Si necessita informació addicional sobre Valenbisi acoste's a visitar-nos. Ens trobarà en la GALERIA COMERCIAL SAPIRIS, calle Asturias, 34.

Oficina d´Atencio a l´Usuari

L'horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i de 16:30 a 20:00 hores. Els dissabtes de 10:00 a 14:00 hores."

_______________

SERVICI D´ATENCIÓ TELEFÓNICA 900 900 722

Des de l´1 de setembre 2015 fins al 31 de maig 2016  - L'horari és de dilluns a divendres de 8:30 a 22:00 hores. Dissabtes, diumenges i festius nationals de 10:00 a 21:00 hores. 

Des de l´1 de juny 2016 fins al 31 de Agost 2016  - L'horari és de dilluns a divendres de 9:00 a 22:00 hores. Dissabtes, diumenges i festius nationals de 10:00 a 21:00 hores. 

_______________

www.valencia.es

www.emtvalencia.es

Carrils bici i normes de circulació

Ajuntament de València - xarxa de carrils bici

____________________

Polse el següent enllaç per a enviar-nos l'Autorització per a menors d'edat, degudament omplida i firmada

AUTORIZACIO MENOR