Buscar
  • Valenciano
  • Ingles
  • Castellano

Enllaç ràpid per a abonar-se

Per a gaudir dels beneficis de Valenbisi durant un any o una setmana, subscriga's ací.

   Abonar-se  

Totes les estacions

Búsqueda de estaciones

PLA D´ESTACIONS VALENBISI

   

   

L’Abonament Associat

Si desitja donar-se d’alta en el sistema i usant amb eixa finalitat, per exemple, la seua targeta actual de Transport (Mobilis), polse esta opció.

Una inscripció senzilla

Una targeta que permet utilitzar les bicicletes durant tot l’any, amb total llibertat. Este és el tipus d’abonament que necessita!

Si desitja donar-se d’alta en Valenbisi com a abonat anual i utilitzar com a targeta d’abonat (identificativa) una targeta normalitzada emesa per l’Ajuntament de València (per exemple: Targeta Mobilis) o per altres entitats públiques o privades, que prèviament hagen concertat la utilització amb l’Ajuntament, esta és l’opció que ha de seleccionar.

Les condicions d’abonament associat seran, en tot cas, equiparables a les establides per als abonats de llarga duració.

Si vosté posseïx una targeta Mobilis, pot consultar el seu número d'abonat en l'email que li enviem al donar-se d'alta. També pot cridar-nos al 900 900 722

Una inscripció econòmica i pràctica

Amb l’Abonament Associat Valenbisi Llarga Duració és possible realitzar un nombre il·limitat de trajectes durant un any, 12 mesos consecutius.

Més informació
Valencia

Oficina d'Atenció a l'Usuari de Valenbisi

Si necessita informació addicional sobre Valenbisi acoste's a visitar-nos. Ens trobarà en la GALERIA COMERCIAL SAPIRIS, calle Asturias, 34.

Oficina d´Atencio a l´Usuari

L'horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i de 16:30 a 20:00 hores. Els dissabtes de 10:00 a 14:00 hores."

_______________

SERVICI D´ATENCIÓ TELEFÓNICA 900 900 722

Des de l´1 de setembre 2015 fins al 31 de maig 2016  - L'horari és de dilluns a divendres de 8:30 a 22:00 hores. Dissabtes, diumenges i festius nationals de 10:00 a 21:00 hores. 

Des de l´1 de juny 2016 fins al 31 de Agost 2016  - L'horari és de dilluns a divendres de 9:00 a 22:00 hores. Dissabtes, diumenges i festius nationals de 10:00 a 21:00 hores. 

_______________

www.valencia.es

www.emtvalencia.es

Carrils bici i normes de circulació

Ajuntament de València - xarxa de carrils bici

____________________

Polse el següent enllaç per a enviar-nos l'Autorització per a menors d'edat, degudament omplida i firmada

AUTORIZACIO MENOR